lördag 25 mars 2017

en timme hit eller dit

Vi glömde bort Earth Hour och jag uttryckte mitt dåliga samvete över att alla andra (på FB) tydligen firade den i kolmörker. 

"Äh", sa sjuttonåringen. "Facebook...det betyder ju bara att de släckt lamporna i en minut, fotat och postat OOO SÅ MYSIGT och sen konstaterat FUCK THIS SHIT och tänt alla lampor igen."

Vi enades om detta och spelade ett parti Trivial Pursuit med lamporna tända. Mysigt helt på riktigt, minns inte när vi senast spenderat tid tillsammans på detta sätt. Fick alltså med mig båda sönerna till landet igår. Sjuttonåringen för att han har så fullspäckad aprilmånad att han nu behövde chilla. (Och för att bastukammaren förvandlats till hans man-cave och för att han har en mönkijä som han planerade att köra ut med i skogen och sätta sig på en solig plats och dricka Fanta. Av detta blev intet för mönkijän sa upp kontraktet och det var dessutom mulväder.) Femtonåringen för att sjuttonåringen.
Själv har jag mestadels städat det sedvanliga mushelvetet på loftet samt allt annat onödigt som kom i min väg, liksom julborddukar. Har inte varit här sedan årsskiftet. Körde även ett varv för att leta efter vårtecken i rusket. Gjorde också nygamla låtfynd på radion, dagens nostalgivinnare Pink Floyd; Another Brick in the Wall.




 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar