söndag 3 juni 2018

Festligt värre.

Den lyckligaste helgen på länge. Min förstfödde blev student och firningen var avslappnad och lyckad. Mer bilder från festen följer hoppeligen en annan dag när jag hinner ikapp.










Studenten slank iväg till Börs och min generation åt en gratis middag på restaurang Saari. Gratis därför att vi blev så upprörda när vi inte fått vår huvudrätt två och en halv timme efter ankomst  - trots att alla omkring oss redan åt efterrätt eller bad om notan - så restaurangchefen beslöt att bjuda oss på rubb och stubb. Vi fick så dåligt samvete av att ha klagat så vi beställde kaffe med avec och sa att dem betalar vi åtminstone, men det gick inte för sig, så vi blev bjudna på dem också. Prisvärd middag, utsökt dessutom.



Idag på ytterligare studentskiva inkluderande släktens golftävling på Gumböle. Varierande spel i solvarm blåst där undertecknad nappade brons och svägerskan med son guld respektive silver. 

Bilen som får agera juni kalenderillustration är återanvänd från några år tillbaka. Har inte hunnit rita ett streck i maj månad nämligen. Time flies.