måndag 21 maj 2018

Vill flytta till ett hotell.

Hälsningar från Riga. 
Återkommer med rapport senare, men ville nu bara säga:

Herregud sån lyx att bo på hotell. Bara att knalla ner för trapporna och ta för sig morgonmål! Tassa omkring på mjuka mattor och dra på sig en badkappa och ta sig en simtur och bada bastu! Sova med luftkonditionering och nytvättade lakan! Och medan jag var på frukost hade någon städat mitt rum! Tänk!

Kontrasten när jag ikväll klev in i min kvalmiga lägenhet fylld med långlemmade ungdomar som inte brytt sig om mitt meddelande ( - "det lönar sig knappast för er att komma hem till mej innan tisdag eftersom ingen mat osv" - ) var påfallande. Direkta och indirekta krav regnade över mig när jag ytterligare lite senare klev in med matkassar i nävarna. Måhända krisade jag ihop lite och tvang sönerna att tömma diskmaskinen samt duka bordet medan jag uttryckte mitt misstycke om att INGEN ANNAN NÅGONSIN och VAD FAN ÄR DETTA (om bykhögen på badrumsgolvet och annat rådd).

Nå, artonåringen hämtade ju mig faktiskt på flygfältet och sextonåringen dukade skuldmedvetet med hjälp av en youtube-tutorial. Jag smalt.💙